Bij Leatheraw geloven we in de tijdloze schoonheid en duurzaamheid van leer. We zijn gepassioneerd door het ambacht en streven ernaar om hoogwaardige lederen producten te creëren die een leven lang meegaan.

Onze focus ligt op vakmanschap en aandacht voor detail. Elk stuk dat onze werkplaats verlaat, wordt met zorg met de hand vervaardigd door bekwame leerbewerkers. We maken gebruik van de beste kwaliteit leer, zorgvuldig geselecteerd om de natuurlijke eigenschappen van het materiaal te behouden.

Bij Leatheraw zijn we geïnspireerd door tijdloze ontwerpen die zowel elegant als functioneel zijn. We combineren traditie met eigentijdse stijl, waardoor onze producten zowel klassiek als modern aanvoelen. Of het nu gaat om tassen, portemonnees, riemen of andere accessoires, we streven ernaar om items te creëren die zowel praktisch als esthetisch aantrekkelijk zijn.

We hechten ook veel belang aan duurzaamheid en ethisch verantwoord ondernemen. We streven ernaar om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren door zorgvuldig te selecteren waar we onze materialen vandaan halen en door afval tot een minimum te beperken. Daarnaast zorgen we ervoor dat al onze werknemers eerlijke lonen ontvangen en onder goede arbeidsomstandigheden werken.

Bij Leatheraw willen we niet alleen prachtige lederen producten creëren, maar ook een positieve impact hebben op onze klanten en de wereld om ons heen. We hopen dat onze producten je inspireren en vreugde brengen, terwijl ze je vergezellen op je reis door het leven.